MENYER I VÅRE LOKALER

VI ARRANGERER BLANT ANNET BRYLLUP, KONFIRMASJON, MINNESTUND, FIRMAFESTE, JUBELEUM OG NAVNEFEST

 

Vi tilbyr tilpasset selskapsmeny i våre lokaler i kommandantboligen og alvøen

MENYER

Inkludert i alle våre menyer

  • Oppsett i eget lokale

  • Gavebord

  • Oppdekking

  • Hvite duker, lys og servitter

  • Servering

  • Utvask

  • Gratis parkering

  • Mulighet for ha med egne kaker kostnadsfritt

KONFIRMASJONSMENY 2023

Konfirmantens koldt og tapas bord

  • Reker med sitron majones

  • Røkt ørret med eggerøre

  • Roastbiff med sprøstekt løk

  • Spekemat med eggerøre og flatbrød

  • Grillskinke fra Brakstad med frisk grønn asparges

  • Kyllingfilet med Waldorfsalat

  • Pastasalat med solsikkekjerner, vårløk og bacon

  • Potetsalat

  • Grønn salat

  • Dadler med bacon

  • Hjemmelagde meksikanske kjøttboller i tomatsaus

  • Grillet kyllingovervinge

  • Assorterte tapaspølser

  • Foccacia

  • Brød og smør

  • Chili dressing

  • Aioli

TRE-RETTERS MENY

Forrett konfirmasjon

  • Blomkål, champignon eller potet og purre suppe med hjemmelaget brød og godt smør

  • Taco bowl Kjøttdeig, nacho chips, rømme & salsa

  • Kylling filet servert på en seng av salat og mangosalsa

Hovedrett Konfirmasjon

  • Langtidsstekt Svinenakke med friske urter, asparges bønner, stekt sopp og rotgrønnsaker, grovknuste poteter og eplesaus

  • Rødvins braisert roastbiff, sesongens grønnsaker, Amandine poteter og rødvinssaus

  • Kalkunfilet med sesongens grønnsaker, Amandine poteter bakt i urteolje og fløtesaus

Dessert Konfirmasjon

  • Sjokoladefondant med vanilje is og bringebær coulis

  • Klassisk Creme brulee med friske bær

  • Lun Epleterte med vaniljeis og friske bær

BRYLLUPSMENY

Forrett Bryllup

  • Fisk og Skalldyr suppe servert med hjemmelaget purrebrød og pisket urte smør

  • Lun Chevre salat med røkt ørret, ristet valnøtter, marinerte rødbeter,soya og honning dressing med sesamfrø Brød og pisket smør

  • Burratta servert på tomatsalat med urteolje Focaccia og aioli

  • Rekesalat med nydelige smaker av koriander, ingefær, chili og lime. Servert med en grillet toast med parmesan

Hovedretter Bryllup

  • Langtidsstekt Svinenakke med friske urter, asparges bønner, stekt sopp og rotgrønnsaker, grovknuste poteter og eplesaus

  • Rødvins braisert roastbiff, sesongens grønnsaker, potetpure og rødvinssaus

  • Bakt kveite med grønn ertepure, bakte cherrytomater, sesongens grønnsaker, grovknuste poteter og chorizosmør

  • Lammelår fylt med friske urter og hvitløk servert med ratatouille, dampet brokkoli,stekt sopp, gratinerte poteter og sjy saus tilsmakt med timian

Dessert Bryllup

  • Lime panna cotta servert med friske bær

  • Creme Brulee klassisk

  • Sjokoladefondant med vanilje is og bringebærsoulis

MINNESTUND

Alt. 1:

  • 2 store luksussnitter med fem sorter pålegg (Reker, røkt ørret, roastbiff, grillskinke og svinestek)

  • 1 karbonadesmørbrød

  • Tebrød stang

  • kaffe/te/vann

  • ELLER

  • 4 store luksussnitter med fem sorter pålegg (Reker, røkt ørret, roastbiff, grillskinke og svinestek)

  • Tebrød stang

  • kaffe/te/vann

Alt. 2:

  • Hjemmelaget betasuppe med saltkjøtt servert med brød og smør

  • Kringle

  • Kaffe/te/vann

SELSKAP

Selskapsmeny I

  • Asiatisk gulrotsuppe med kokosmelk og ingefær

  • Svinenakke braisert i eplesider fra Hardanger med bakte rotgrønnsaker, grovknuste poteter og eplesaus

  • Sjokolademousse med jordbærsaus

Selskapsmeny II

  • Scampi servert med mango og avocadosalat

  • Marinert andebryst servert med rødkål, aspargesbønner, urtebakte Amandinepoteter og rødvinssaus

  • Is og sorbet servert med friske bær, frukter og havreflarn

Selskapsmeny III

  • Fisk og skalldyrsuppe med koriander

  • Dåhjort servert med baconsurret rosenkål, soppsymfoni, gulrotpure, saltbakte småpoteter, viltsaus og rørte tyttebær

  • Crème brûlee med frisk bær

Selskapsmeny IIII

  • Bakt kveite servert med grønn ertepure og chorizosmør

  • Helstekt okse indrefilet, karamellisert delikatesseløk, ristet sopp og sesongens grønnsaker, saltbakte småpoteter og peppersaus

  • Lime pannacotta med bringebær coulis

Koldtbord Alvøen

  • Røkt ørret med eggerøre

  • Krydderørret med pisket rømme

  • Reker med sitronmajones

  • Grillskinke fra Brakstad

  • Svinestek med surkål, svisker og aprikos

  • Roastbiff med remulade og sprøstekt løk

  • Kyllingfilet med Waldorfsalat

  • Grønn salat

  • Potetsalat

  • Dressing

Alvøens de lux koldtbord

  • Røkt ørret med eggerøre

  • Krydderørret med pisket rømme

  • Rekesalat med avocado

  • Reker med sitronmajones

  • Grillskinke fra Brakstad med frisk grønn asparges

  • Svinestek med surkål, svisker og aprikos

  • Roastbiff med remulade og sprøstekt løk

  • Kyllingfilet med Waldorfsalat

  • Pastasalat med bacon, ristet solsikkekjerner og vårløk

  • Spekemat fra Brakstad

  • Laksefilet bakt i ovn med grønnsaker

  • Grønn salat

  • Potetsalat

  • Agurksalat med rømme og dill

  • Deilig assortert brød og smør blir levert helt.

Tapas buffet

  • Tortilla med rød pestokrem, svinenakke, rød løk og salat

  • Marinerte og stekt scampi med mangosalat

  • Hvitvinsdampet blåskjell

  • Mozzarella med Cherry tomat og basilikum

  • Hjemmelagde kjøttboller i tomatsaus

  • Marinerte kylling vinger

  • Mini pulled pork burger

  • Dadler med bacon

  • Roastbiff roulade

  • Dagens pintxos (canpè)

  • Mini Quich (pai)

  • Saltbakte småpoteter

  • Tapinade

  • Aioli

  • Hjemmelaget Focaccia

KAKEMENY

KAKER

  • Hvitdame/kremkake 14 pers.

  • Hvitdame/kremkake 20 pers.

  • Ostekake med gelèlokk 14 pers.

  • Bringebærfromasjkake 14 pers.

  • Sjokolademoussekake 14 pers.

  • Pasjonsmoussekake 14 pers. (glutenfri)

  • Jordbærkake 14 pers.

  • Jordbærkake 20 pers.

  • Skogsbærkake 10 pers.

  • Skogsbærkake 14 pers.

  • Skogsbærkake 20 pers.

  • Kransekake

  • Marsipanblokk 30 biter

  • Marsipanblokk 40 biter

  • Marsipanblokk 60 biter

  • Sjokoladekake glutenfri 10 pers.

  • Mandelstang 1 pers., glutenfri