MENYER
Inkludert i alle våre menyer
-
Oppsett i eget lokale
-
Gavebord
-
Oppdekking
-
Hvite duker, lys og servitter
-
Servering
-
Utvask
-
Gratis parkering
-
Mulighet for ha med egne kaker kostnadsfritt
KONFIRMASJONSMENY 2023
Konfirmantens koldt og tapas bord
-
Reker med sitron majones
-
Røkt ørret med eggerøre
-
Roastbiff med sprøstekt løk
-
Spekemat med eggerøre og flatbrød
-
Grillskinke fra Brakstad med frisk grønn asparges
-
Kyllingfilet med Waldorfsalat
-
Pastasalat med solsikkekjerner, vårløk og bacon
-
Potetsalat
-
Grønn salat
-
Dadler med bacon
-
Hjemmelagde meksikanske kjøttboller i tomatsaus
-
Grillet kyllingovervinge
-
Assorterte tapaspølser
-
Foccacia
-
Brød og smør
-
Chili dressing
-
Aioli
TRE-RETTERS MENY
Forrett konfirmasjon
-
Blomkål, champignon eller potet og purre suppe med hjemmelaget brød og godt smør
-
Taco bowl Kjøttdeig, nacho chips, rømme & salsa
-
Kylling filet servert på en seng av salat og mangosalsa
Hovedrett Konfirmasjon
-
Langtidsstekt Svinenakke med friske urter, asparges bønner, stekt sopp og rotgrønnsaker, grovknuste poteter og eplesaus
-
Rødvins braisert roastbiff, sesongens grønnsaker, Amandine poteter og rødvinssaus
-
Kalkunfilet med sesongens grønnsaker, Amandine poteter bakt i urteolje og fløtesaus
Dessert Konfirmasjon
-
Sjokoladefondant med vanilje is og bringebær coulis
-
Klassisk Creme brulee med friske bær
-
Lun Epleterte med vaniljeis og friske bær
BRYLLUPSMENY
Forrett Bryllup
-
Fisk og Skalldyr suppe servert med hjemmelaget purrebrød og pisket urte smør
-
Lun Chevre salat med røkt ørret, ristet valnøtter, marinerte rødbeter,soya og honning dressing med sesamfrø Brød og pisket smør
-
Burratta servert på tomatsalat med urteolje Focaccia og aioli
-
Rekesalat med nydelige smaker av koriander, ingefær, chili og lime. Servert med en grillet toast med parmesan
Hovedretter Bryllup
-
Langtidsstekt Svinenakke med friske urter, asparges bønner, stekt sopp og rotgrønnsaker, grovknuste poteter og eplesaus
-
Rødvins braisert roastbiff, sesongens grønnsaker, potetpure og rødvinssaus
-
Bakt kveite med grønn ertepure, bakte cherrytomater, sesongens grønnsaker, grovknuste poteter og chorizosmør
-
Lammelår fylt med friske urter og hvitløk servert med ratatouille, dampet brokkoli,stekt sopp, gratinerte poteter og sjy saus tilsmakt med timian
Dessert Bryllup
-
Lime panna cotta servert med friske bær
-
Creme Brulee klassisk
-
Sjokoladefondant med vanilje is og bringebærsoulis
MINNESTUND
Alt. 1:
-
2 store luksussnitter med fem sorter pålegg (Reker, røkt ørret, roastbiff, grillskinke og svinestek)
-
1 karbonadesmørbrød
-
Tebrød stang
-
kaffe/te/vann
-
ELLER
-
4 store luksussnitter med fem sorter pålegg (Reker, røkt ørret, roastbiff, grillskinke og svinestek)
-
Tebrød stang
-
kaffe/te/vann
Alt. 2:
-
Hjemmelaget betasuppe med saltkjøtt servert med brød og smør
-
Kringle
-
Kaffe/te/vann
SELSKAP
Selskapsmeny I
-
Asiatisk gulrotsuppe med kokosmelk og ingefær
-
Svinenakke braisert i eplesider fra Hardanger med bakte rotgrønnsaker, grovknuste poteter og eplesaus
-
Sjokolademousse med jordbærsaus
Selskapsmeny II
-
Scampi servert med mango og avocadosalat
-
Marinert andebryst servert med rødkål, aspargesbønner, urtebakte Amandinepoteter og rødvinssaus
-
Is og sorbet servert med friske bær, frukter og havreflarn
Selskapsmeny III
-
Fisk og skalldyrsuppe med koriander
-
Dåhjort servert med baconsurret rosenkål, soppsymfoni, gulrotpure, saltbakte småpoteter, viltsaus og rørte tyttebær
-
Crème brûlee med frisk bær
Selskapsmeny IIII
-
Bakt kveite servert med grønn ertepure og chorizosmør
-
Helstekt okse indrefilet, karamellisert delikatesseløk, ristet sopp og sesongens grønnsaker, saltbakte småpoteter og peppersaus
-
Lime pannacotta med bringebær coulis
Koldtbord Alvøen
-
Røkt ørret med eggerøre
-
Krydderørret med pisket rømme
-
Reker med sitronmajones
-
Grillskinke fra Brakstad
-
Svinestek med surkål, svisker og aprikos
-
Roastbiff med remulade og sprøstekt løk
-
Kyllingfilet med Waldorfsalat
-
Grønn salat
-
Potetsalat
-
Dressing
Alvøens de lux koldtbord
-
Røkt ørret med eggerøre
-
Krydderørret med pisket rømme
-
Rekesalat med avocado
-
Reker med sitronmajones
-
Grillskinke fra Brakstad med frisk grønn asparges
-
Svinestek med surkål, svisker og aprikos
-
Roastbiff med remulade og sprøstekt løk
-
Kyllingfilet med Waldorfsalat
-
Pastasalat med bacon, ristet solsikkekjerner og vårløk
-
Spekemat fra Brakstad
-
Laksefilet bakt i ovn med grønnsaker
-
Grønn salat
-
Potetsalat
-
Agurksalat med rømme og dill
-
Deilig assortert brød og smør blir levert helt.
Tapas buffet
-
Tortilla med rød pestokrem, svinenakke, rød løk og salat
-
Marinerte og stekt scampi med mangosalat
-
Hvitvinsdampet blåskjell
-
Mozzarella med Cherry tomat og basilikum
-
Hjemmelagde kjøttboller i tomatsaus
-
Marinerte kylling vinger
-
Mini pulled pork burger
-
Dadler med bacon
-
Roastbiff roulade
-
Dagens pintxos (canpè)
-
Mini Quich (pai)
-
Saltbakte småpoteter
-
Tapinade
-
Aioli
-
Hjemmelaget Focaccia
KAKEMENY
KAKER
-
Hvitdame/kremkake 14 pers.
-
Hvitdame/kremkake 20 pers.
-
Ostekake med gelèlokk 14 pers.
-
Bringebærfromasjkake 14 pers.
-
Sjokolademoussekake 14 pers.
-
Pasjonsmoussekake 14 pers. (glutenfri)
-
Jordbærkake 14 pers.
-
Jordbærkake 20 pers.
-
Skogsbærkake 10 pers.
-
Skogsbærkake 14 pers.
-
Skogsbærkake 20 pers.
-
Kransekake
-
Marsipanblokk 30 biter
-
Marsipanblokk 40 biter
-
Marsipanblokk 60 biter
-
Sjokoladekake glutenfri 10 pers.
-
Mandelstang 1 pers., glutenfri