Konfirmantens koldt og tapas bord
Reker med sitron majones
Røkt ørret med eggerøre
Roastbiff med sprøstekt løk
Spekemat med eggerøre og flatbrød
Grillskinke fra Brakstad med frisk grønn asparges
Kyllingfilet med Waldorfsalat
Pastasalat med solsikkekjerner, vårløk og bacon
Potetsalat
Grønn salat
Dadler med bacon
Hjemmelagde meksikanse kjøttboller i tomatsaus
Grillet kyllingovervinge
Assorterte tapaspølser
Foccacia
Brød og smør
Chili dressing
Aioli
Forrett konfirmasjon
Blomkål, champignon eller potet og purre suppe med hjemmelaget brød og godt smør
Taco bowl Kjøttdeig, nacho chips, rømme & salsa
Kylling filet servert på en seng av salat og mangosalsa
Hovedrett Konfirmasjon
Langtidsstekt Svinenakke med friske urter, asparges bønner, stekt sopp og rotgrønnsaker, grovknuste poteter og eplesaus
Rødvins braisert roastbiff, sesongens grønnsaker, Amandine poteter og rødvinssaus
Kalkunfilet med sesongens grønnsaker, Amandine poteter bakt i urteolje og fløtesaus
Dessert Konfirmasjon
Sjokoladefondant med vanilje is og bringebær coulis
Klassisk Creme brulee med friske bær
Lun Epleterte med vaniljeis og friske bær
Forrett Bryllup
Fisk og Skalldyr suppe servert med hjemmelaget purrebrød og pisket urte smør
Lun Chevre salat med røkt ørret, ristet valnøtter, marinerte rødbeter,soya og honning dressing med sesamfrø Brød og pisket smør
Burratta servert på tomatsalat med urteolje Focaccia og aioli
Rekesalat med nydelige smaker av koriander, ingefær, chili og lime. Servert med en grillet toast med parmesan
Hovedretter Bryllup
Langtidsstekt Svinenakke med friske urter, asparges bønner, stekt sopp og rotgrønnsaker, grovknuste poteter og eplesaus
Rødvins braisert roastbiff, sesongens grønnsaker, potetpure og rødvinssaus
Bakt kveite med grønn ertepure, bakte cherrytomater, sesongens grønnsaker, grovknuste poteter og chorizosmør
Lammelår fylt med friske urter og hvitløk servert med ratatouille, dampet brokkoli,stekt sopp, gratinerte poteter og sjy saus tilsmakt med timian
Dessert Bryllup
Lime panna cotta servert med friske bær
Creme Brulee klassisk
Sjokoladefondant med vanilje is og bringebærsoulis
Alt. 1:
2 store luksussnitter med fem sorter pålegg (Reker, røkt ørret, roastbiff, grillskinke og svinestek)
1 karbonadesmørbrød
Tebrød stang
kaffe/te/vann
ELLER
4 store luksussnitter med fem sorter pålegg (Reker, røkt ørret, roastbiff, grillskinke og svinestek)
Tebrød stang
kaffe/te/vann
Alt. 2:
Hjemmelaget betasuppe med saltkjøtt servert med brød og smør
Kringle
Kaffe/te/vann
Vegetar dessert
Avocado og jordbær is tilsmakt med balsamico og vanilje
Banoffee pie
Leie av lokalet kommer i tillegg kr 1500,-
Mineralvann kr 50,- pr. flaske (0,5l)
Ønsker dere å bytte kringle mot marsipanblokk blir det et tillegg på kr 20,- pr. pers.