Konfirmantens koldt og tapas bord
Reker med sitron majones
Røkt ørret med eggerøre
Roastbiff med sprøstekt løk
Spekemat med eggerøre og flatbrød
Grillskinke fra Brakstad med frisk grønn asparges
Kyllingfilet med Waldorfsalat
Pastasalat med solsikkekjerner, vårløk og bacon
Potetsalat
Grønn salat
Dadler med bacon
Hjemmelagde meksikanske kjøttboller i tomatsaus
Grillet kyllingovervinge
Assorterte tapaspølser
Foccacia
Brød og smør
Chili dressing
Aioli
Forrett konfirmasjon
Blomkål, champignon eller potet og purre suppe med hjemmelaget brød og godt smør
Taco bowl Kjøttdeig, nacho chips, rømme & salsa
Kylling filet servert på en seng av salat og mangosalsa
Hovedrett Konfirmasjon
Langtidsstekt Svinenakke med friske urter, asparges bønner, stekt sopp og rotgrønnsaker, grovknuste poteter og eplesaus
Rødvins braisert roastbiff, sesongens grønnsaker, Amandine poteter og rødvinssaus
Kalkunfilet med sesongens grønnsaker, Amandine poteter bakt i urteolje og fløtesaus
Dessert Konfirmasjon
Sjokoladefondant med vanilje is og bringebær coulis
Klassisk Creme brulee med friske bær
Lun Epleterte med vaniljeis og friske bær
Vegetar dessert
Avocado og jordbær is tilsmakt med balsamico og vanilje
Banoffee pie
Alt. 1:
2 store luksussnitter med fem sorter pålegg (Reker, røkt ørret, roastbiff, grillskinke og svinestek)
1 karbonadesmørbrød
Tebrød stang
kaffe/te/vann
ELLER
4 store luksussnitter med fem sorter pålegg (Reker, røkt ørret, roastbiff, grillskinke og svinestek)
Tebrød stang
kaffe/te/vann
Alt. 2:
Hjemmelaget betasuppe med saltkjøtt servert med brød og smør
Kringle
Kaffe/te/vann
Vegetar dessert
Avocado og jordbær is tilsmakt med balsamico og vanilje
Banoffee pie
Leie av lokalet kommer i tillegg kr 1500,-
Mineralvann kr 50,- pr. flaske (0,5l)
Ønsker dere å bytte kringle mot marsipanblokk blir det et tillegg på kr 20,- pr. pers.