Velkommen til Kommandantboligen

Du skal lete lenge etter mer særpregede selskapslokaler enn Kommandantboligen i Gravdal. Vakre lokaler og fantastiske uteområder som inviterer til magisk stemning

Kommandantboligen i Gravdal

Kommandantboligen er perfekt for selskaper med 20 – 120 gjester.

Boligen ligger i flotte omgivelser som egner seg utmerket for fotografering av brudeparet og konfirmanten. Vi tilbyr både bryllupspakker med meny, samt menyer for selskap, konfirmasjoner og minnestunder.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Leie av Kommandantboligen

Den vakre Kommandantbolig i Gravdal har kapasitet for 40 – 120 personer. Huset har to etasjer og kan leies ut etter hvor stor selskapet er. Passer fint for bryllup, jubileum og konfirmasjoner. Hagen rundt boligen er svært vakker og det er mulig å gjennomføre vielse dersom det er ønskelig.

 

Prisene på leie varierer om en ønsker å leie hele huset, 1 etg eller kun noen av salongen.

Ta kontakt for mer nøyaktig leie priser. 

Pris for vielse på stedet, kr 4000,-

I dette inngår personale under forberedelsene, servering av aperitif ute og bruk av hage til fotografering.

Ønskes det stoler og telt må dette leies. 

Book lokalet

Retningslinjer for leie

Alle våre lokaler er tilgjengelig for dekor samme dag . Vi ønsker at alle henvendelser vedrørende bryllup sendes på mail til post@alvoparken.no 

I prisene er det beregnet at selskapet kan vare inntil 12 timer. Utover avtalte timer vil det komme et tillegg pålydende kr 1.500,- pr. påbegynte time. 

Vi holder bar åpen under selskapet. Dere kan velge mellom fri bar (dere betaler alt for gjestene), et bongsystem, eller at gjestene betaler alt selv.

Lokaler til bryllupsfeiring bestilles normalt i god tid før bryllupet, gjerne ett eller to år i forveien. Vi må derfor ta forbehold om prisjusteringer.

Blomster

Vi vil anbefale Nygård Blomster Center AS, som er flinke på dekorasjoner og brudebuketter. Vi kan også hjelpe dere med bestilling av dekorasjoner ved forespørsel.

Kontaktinformasjon:

Nygård Blomster Center AS
Gravdalsveien 2,
5165 Laksevåg

  55 34 98 40


Gaver

Til brudeparets gaver setter vi opp eget gavebord. Skal dere legge ut ønskeliste til gjestene deres, anbefaler vi vår samarbeidspartner Interiørhuset i Alvøen.

Kontaktinformasjon:

Interiørhuset i Alvøen
Alvøveien 140,
5179 Godvik 

 55 93 03 04

Vi håper våre bryllupspakker og varierte menyer svarer til deres forventninger på den store dagen. Dersom det er behov for tilpasninger eller endringer utover vårt tilbud, vil vi gjøre vårt beste for å oppfylle deres ønsker. Det er mulig å bestille individuelt priset meny og drikke.

Fotografering

Det er flotte uteområder ved Alvøen Hovedgård som ofte blir brukt i forbindelse med bryllupsfotografering.