Velkommen til Alvøen

Ta kontakt for tilbud til ditt selskap

Vårt selskapslokale

Selskapslokalet i Alvøen passer for selskaper med 20 – 100 gjester.

Huset ligger flott plassert nede ved vannet og det er fine uteområder ved hovedgården, der man kan ta bilder i vakre omgivelser. Vi tilbyr bryllupspakker, selskaps- og konfirmasjonsmenyer. Vi serverer smakfulle retter basert på førsteklasses råvarer og ser til at dagen deres skal bli så minnerik som mulig.

 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Leie av lokalet i Alvøen

Lokalet har kapasitet for 20 – 100 personer.

Leie Lokalet i Alvøen

 • Mandag- fredag (dagtid)

  Kr 3500,-

 • Mandag- fredag halv dag (inntil 4 timer på dagtid)

  Kr 2000,-

 • Fredag, kveld

  Kr 5500,-

 • Lørdag dagtid frem til 17.00

  Kr 4000,-

 • Lørdag kveld

  Kr 7500,-

 • Søndag dagtid frem til 17.00

  Kr 4000,-

 • Søndag kveld

  Kr 4500,-

Book lokalet

Retningslinjer for leie

Alle våre lokaler er tilgjengelig for dekor samme dag i 2 timer. Vi ønsker at alle henvendelser vedrørende bryllup sendes på mail til post@alvoparken.no 

I prisene er det beregnet at selskapet kan vare inntil 12 timer. Utover avtalte timer vil det komme et tillegg pålydende kr 1.500,- pr. påbegynte time. 

Vi holder bar åpen under selskapet. Dere kan velge mellom fri bar (dere betaler alt for gjestene), et bongsystem, eller at gjestene betaler alt selv.

Lokaler til bryllupsfeiring bestilles normalt i god tid før bryllupet, gjerne ett eller to år i forveien. Vi må derfor ta forbehold om prisjusteringer.

Blomster

Vi vil anbefale Nygård Blomster Center AS, som er flinke på dekorasjoner og brudebuketter. Vi kan også hjelpe dere med bestilling av dekorasjoner ved forespørsel.

Kontaktinformasjon:

Nygård Blomster Center AS
Gravdalsveien 2,
5165 Laksevåg

  55 34 98 40


Gaver

Til brudeparets gaver setter vi opp eget gavebord. Skal dere legge ut ønskeliste til gjestene deres, anbefaler vi vår samarbeidspartner Interiørhuset i Alvøen.

Kontaktinformasjon:

Interiørhuset i Alvøen
Alvøveien 140,
5179 Godvik 

 55 93 03 04

Vi håper våre bryllupspakker og varierte menyer svarer til deres forventninger på den store dagen. Dersom det er behov for tilpasninger eller endringer utover vårt tilbud, vil vi gjøre vårt beste for å oppfylle deres ønsker. Det er mulig å bestille individuelt priset meny og drikke.

Fotografering

Det er flotte uteområder ved Alvøen Hovedgård som ofte blir brukt i forbindelse med bryllupsfotografering.